Tanfolyamaink

Kezdő tanfolyamaink

Ezeket a tanfolyamainkat kifejezetten kezdők számára ajánljuk. Képzéseink 4-4 videót tartalmaznak, amelyek lépésről lépésre vezetnek végig a kozmetikumkészítés alapjain. Pontos, részletes utasításokkal, érthető magyarázatokkal, és a fontos pontok kihangsúlyozásával. A videókban semmit sem tekintünk magától értetődőnek, így a legegyszerűbb lépéseket is részletesen megmutatjuk.

Tanfolyamaink kereteink belül a 4-4 film mellett egy-egy jegyzetet is rendelkezésedre bocsátunk, amelyek a videókban ismertetetteken kívül további recepteket is tartalmaznak.

Iskoláink

Legátfogóbb képzéseink a Kence- és a Szappankészítő Iskola, ahol teljeskörű ismereteket adunk át hallgatóinknak. Megtanítunk a megfelelő alapanyagok, technikák használatára, és a hozzájuk kapcsolódó terápiás és termékfejlesztési célok összeegyeztetésére. 

Iskoláink online képzések, amelyeket műhely- és konzultációs napokkal egészítünk ki.

Üzleti tanfolyamunk

Kence- vagy Szappankészítő vállalkozást indítanál? Úgy érzied, szakmai szempontból már mindent tudsz, ami egy vállalkozás indításához szükséges, mégis, amikor a vállalkozásindítás projektjét feladatokra kezdenéd bontani, egy végeérhetetlen kuszaság közepén találod magad? Nem pontosan összehangolt szabályozás, a hivatalok egymásnak ellentmondó információi várnak, és ember legyen a talpán, aki egyedül ösvényt talál ebben a kuszaságban. Akkor ezt a tanfolyamunkat Neked találtuk ki!

 

További tanfolyamaink

A kozmetikumkészítés egy-egy részterületét szeretnéd megtanulni? Válassz az alábbi tanfolyamok közül!