Blog

Érdekes információk és aktualitások a kozmetikum készítés világából
22 nov 2022

Ajándékozz szappankészítő tanfolyamot!

//
Hozzászólások: 0

Kezdő és középhaladó szappankészítő tanfolyamunkkal kapcsolatos visszajelzések mindig meglepően pozitívak. Kevés hobbit övez annyiféle tévhit, babona, logikátlan elvárásrendszer, mint ezt a csodálatosan kreatív elfoglaltságot. Ha a logikus folyamatokat követjük, a szappanunk fél óra alatt elkészülhet, hosszas méricskélés, lúgoldás, köhögés és kellemetlen mellékreakciók nélkül.

A kezdő lépése begyakorolása után elkezdhetjük cifrázni. Bonyolíthatjuk a receptet, játszhatunk az adalékokkal, vagy a formázási technikákkal. Vagy mindegyikkel együtt.

Karácsonyi 2 in 1 akciónkban mindezt egyszerre megtanulhatod, vagy odaajándékozhatod ezt a tudást kedvesednek. A kezdő tanfolyamon megmutatjuk a hatékony és gyors szappankészítés technikáit, a középhaladó tanfolyamon meg a cifrázás lehetőségeit. Nagyon kompakt, és könnyen kezelhető online tanfolyamrendszer, segítségével valóbban megtanulható a szappankészítés.

De miért vennél drága szappankészítő tanfolyamot, mikor a youtube-on ingyen nézhető szappankészítő videók tömkelege látható?

Egyrészt, mert a szappankészítés nem megfelelő információk birtokában veszélyes. Van néhány olyan kulcsmomentum, amire jó, ha tanításban tapasztalt szakember hívja fel a figyelmet. Aki ráadásul nem fél megkérdőjelezni az interneten elterjedt téves vagy túl óvatos nézetrendszereket, és megismertetni téged egy jól használható, gyors és biztonságos szappankészítő módszerrel.

Másrészt, mert nagyon megkönnyítheti a dolgokat, ha jó rendszerezettséggel és összeszedettséggel megtanulható, hogyan készül ez a bőrbarát tisztálkodószer.

Ezért nincs ennél hitelesebb és jobb választás a karácsonyfa alá! Ajándékozz magadnak vagy kedvesednek szappan- vagy kencekészítő tanfolyamokat!

Válaszolj