Blog

Érdekes információk és aktualitások a kozmetikum készítés világából
5 febr 2022

Kozmetikumelemzés a Nyílt Napon

//
Hozzászólások: 0
/

Hamarosan indul iskoláink új féléve. Ezt a szokásos módon egy Nyílt Nap előzi meg, ahol először találkozhatunk egymással. Felteheted minden kérdésedet, elárulhatod a kozmetikumokkal kapcsolatos problémáidat, információt szerezhetsz az általad hatékonynak gondolt termékekről, vagy éppen a saját receptjeidről.

Kérdezz bármit, és én a legjobb tudásom szerint válaszolok. Minden kérdésre.

Iskolánkban már a Nyílt Napon is nagyon sokat tanulhatsz. Hozd el nekünk a legkínzóbb kérdéseidet, hogy izgalmassá tehessük ezt az együtt töltött néhány órát. Kérdezz a retinolról, a bőrápolási rutinokról, a sminkelésről, napvédelemről, a reklámokban szereplő legújabb trendekről, kedvenc hatóanyagaidról. Bármiről, ami érdekel.

Vajon hatékonyak-e az ezeréves hatóanyagok? Mire jók a mindenre is jó kozmetikumok? Mit kell tudni a modern készítményekről? Mi az a high tech, vagy innovatív kozmetika? Léteznek a kozmetikai drónok, és mire jók azok? Milyen eszközök érhetők el az általunk kedvelt kozmetikumokban?

Hol akadtál el a legutóbbi krémed elkészítésével, miért válhatott szét az a szuper krém, amit az internetről tanultál, és mitől félsz amikor szappankészítő videókat nézel. Hogyan lesz aloé a zsíros ajakápolóban, és miért nem oldódik fel a Q10 a vizes fázisban.

Egyszóval kérdezz bármit, legyen az a bolti kozmetikumokkal, vagy a saját tervezésűekkel kapcsolatos, én igyekszem minden kérdésre felelni. Misztika és ködösítés nélkül.

A Nyílt Nap legizgalmasabb része várhatóan az idén is, ahogy minden évben a kozmetikumelemzés lesz. Ti kérdeztek, én elemzek. A kedvenc, vagy a barátaitok kedvenc kozmetikumát, azt, ami a legutóbb annyira tetszett, vagy annyira kicsapta az arcodat. Kérdezz, és én megmutatom neked, hogyan gondolkodom a kozmetikai termékek hatékonyságáról, az alapanyagokról, azok természetességéről.

Már csak egy hét addig. Várjuk jelentkezésedet, érdeklődésedet.