Blog

Érdekes információk és aktualitások a kozmetikum készítés világából
3 okt 2021

Bemutatjuk a Hazikence Tanoda új műhelyét!

//
Hozzászólások: 0
/

Bővülünk. Már régóta vágytunk rá, hogy legyen újra saját műhelyünk. Legyen az Iskolának otthona. Egy hely, ahol mindig megtaláltok bennünket. Egy hely, ahol taníthatunk benneteket. Egy hely, ahol a szolgáltatásainkat maximális kényelemben igénybe vehetitek.

Az új műhely a jövő héten már kész lesz a tanfolyamtartáshoz, és egy-két hét múlva már ÁNTSZ által engedélyezett műhelyként is működni fog. Lesz benne hely a tanításra, a kencekeverésre, a termékfejlesztésre, új anyagok kipróbálására, de lesz hely arra is, hogy tanácsokat adjunk nektek akár a vállalkozásindítás, akár a bőrápolási rutinotok kialakításában, hogy beszélgessünk, vizsgázzunk, és néha (csak úgy) találkozzunk. A műhely tágas, és minden lesz benne, amire csak szükségetek lehet abban, hogy minél jobban közreműködhessünk veletek az új vállalkozásotok kialakításában, a kozmetikumok megértésében, és használatában.

A műhely természetesen bérelhető lesz, hiszen ez az egyik legnagyobb saját vívmányunk: Közösségi műhelyeket hozunk létre, ezzel megkönnyítve a kozmetikumokkal kapcsolatos vállalkozásindítást. Eddig főleg tanítványaink, és a hozzánk kapcsolódó vállalkozók adták ki nektek/egymásnak a műhelyeiket, de mostantól mi, közvetlenül is tudunk majd ilyet kínálni.

Nem utolsó sorban ez a műhely alkalmas lesz arra is, hogy élőben megmutassuk nektek, milyen követelmények alapján, milyen megoldásokkal lehet kialakítani egy jól működő kozmetikai kisműhelyt. Iskolásainknak és a tanfolyamon résztvevőinknek mostantól konkrét példával tudjuk majd elmagyarázni a szabvány egyes pontjait, és a GMP szerinti követelményrendszert.

A műhely elég nagy lesz ahhoz, hogy 12 tanfolyami résztvevő 6 munkahelyen kényelmesen tudjon dolgozni egymás mellett, miközben oktatóink végig figyelemmel kísérik a munkájukat. Lesz lehetőség arra is, hogy a legújabb, innovatív alapanyagokat bemutassuk ott nektek egy-egy mesterkurzus, vagy akár egyéni tanácsadás kereteiben.

Lehetőségetek lesz továbbá a velünk kapcsolatban álló kozmetikai alapanyagokat áruló cégek kínálatával, brossúráival, legújabb innovációival találkozni. Nálunk hasznos tanácsokat is kaphattok ezekről az anyagokról, és persze segítünk abban is, hogy kipróbálhassátok őket.

Egyszóval az új műhely a lehetőségek tárháza lesz! Hívjatok, érdeklődjetek az itt folyó programokról!