Blog

Érdekes információk és aktualitások a kozmetikum készítés világából
16 okt 2021

A Házikence Tanoda vállalkozást segítő szolgáltatásai

A Házikence Tanoda a kis kozmetikumkészítő vállalkozások piacán egyedülálló helyet foglal el. Erre hosszú időre visszatekintő múltja, szakmai tapasztalata és különleges piaci helyzete teszi alkalmassá. Számos olyan dolgot vállalt fel az elmúlt évek során, ami megkönnyíti a kis kozmetikumkészítő vállalkozások indítását, és csökkenti számukra a belépési küszöböt. Mi lehetünk az egyik oka annak, hogy Magyarországon a kozmetikumkészítő szakmában a kisvállalkozások jelentősen tájékozottabbak, könnyebben indulnak és többen is vannak, mint a környező országokban.

A kozmetikai vállalkozások tehát Magyarországon igazi karrierváltó alternatívák lehetnek. A szakmai tudás laikusok számára is bejáratott utakon és módokon megszerezhető, van olyan segítő, aki az út minden lépésénél melletted áll. Ez a piac ráadásul még bőven képes résztvevőket eltartani, hiszen a természetes kozmetikumok iránti igény egyre csak bővülőben van az utóbbi évtizedekben.

A Házikence Tanoda szolgáltatásai minden oldalról segítik a kozmetikumkészítő vállalkozások alapítását.

  1. Iskoláink révén hiteles tudást osztunk meg ügyfeleinkkel és tanítványainkkal.
  2. Üzleti tanfolyamunkkal segítjük az eligazodást a termék-engedélyeztetési folyamat útvesztőjében.
  3. TID író szolgáltatásaink révén segítünk ügyfeleinknek mind az engedélyeztetés folyamatában, mind a hatóságokkal való kommunikációban
  4. Tanácsadó tevékenységünk segítségével válaszolhatunk a hozzánk fordulók speciális problémáira, a portfólió összeállításától, a célcsoportok megtalálásán, a receptek ellenőrzésén át, a megfelelő szakmai kommunikáció összeállításáig.
  5. Műhelybérlő és bérgyártó közvetítő szolgáltatásunkon keresztül segítünk az ügyfeleinknek a különböző helyzeteik összehangolásában és együttműködések kialakításában.
  6. Terméket is fejlesztünk számodra professzionális módszerekkel. Segítségünkkel kitörhetsz az Olivem-Plantemuls-Bella háromszögből, és pontosan igényeidre szabott hatású, bőrérzetű és filozófiával tervezett kozmetikum-receptet készítünk neked, vegyész szupervízióval.

Ahogy észrevehetted, ez a komplex portfólió elkísérhet téged az ötleted megszületésétől annak kidolgozásán át a szakmai részletek megvalósításáig, és még tovább is. Számos ügyfelünkkel évek óta tartó kapcsolatban vagyunk, gyakran felhívnak mindenféle segítséget kérve, legyen az a legfrissebb szabályozással kapcsolatos szakmai információ, vagy bármilyen termékfejlesztési tanács, stratégia alakítás, alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, hatóanyagok tervezése vagy tényleg bármi.

Piacalakító tényező lettünk az elmúlt 12 évben. Ügyfeleink egyre többen vannak az ország minden területén, és a környező országokban. Szolgáltatásaink mintát jelentenek más, hasonló vállalkozások számára. Gyere, ismerj meg minket!