Blog

Érdekes információk és aktualitások a kozmetikum készítés világából
6 febr 2021

Hangulat az iskolában

Az iskola utánozhatatlan hangulatú nálunk. Sok hasonló gondolkodású és érdeklődésű ember találkozik a tanfolyamokon, így ez nem is lehet másképp.

Ugyanakkor a kozmetikumok iránti érdeklődés során az emberek gyakran észreveszik a köztük lévő különbségeket, vannak akik a modern kutatások iránt érdeklődnek, míg másokat jobban érdekelnek az évezredes módszerek. Hiszen a kozmetika világa éppen ettől csodálatos: az ősi és az új harmonikus találkozása egyszerre.

Az iskolában mindenki igényeit személyre szabottan elégítjük ki. Mindenkinek van lehetősége és ideje kérdezni. Bármiről. Minden kérdésre a legjobb tudásom szerint válaszolok. Kapcsolódjon az a legjobb bőrnyugtató illóolajkeverékhez, vagy a peptidek kozmetikai hasznosságához.

Hallgatók egymás közt

A hallgatóink legtöbbször élénk kapcsolatokat alakítanak ki egymással. Életre szóló szakmai, és emberi barátságok is szövődtek már nálunk. A közös kozmetikum-keverés, és a közös gondolkodást a legjobb recepteken, vagy akár az együttes vizsgafelkészülés, mind ezt a szakmai kapcsolódást segítik.

Ez segít abban, hogy később egymás kezét fogva tegyék meg az első lépéseket a vállalkozásuk elindítása felé, konzultáljanak egymással receptek tervezésekor, megosszák egymással a felmerülő problémáikat, legyen az valamiféle családi bőrtünet, vagy marketingtanács.

Ez mindenképpen kellemes, és őszinte kommunikáció kialakulását feltételezi. Persze, hiszen a tanfolyamon lehetsz önmagad. Az iskola légköre nyitott és toleráns, mindenkitől elvárjuk, hogy tartsa tiszteletben a másik gondolkodásmódját és kérdéseit. A sokféle ember sokféle értékrenddel találkozik nálunk. Jó ez így, hiszen mindenki megismeri a másikat, a kérdéseiből tanul, és a látóköre bővül azáltal, hogy különféle elvárásrendszerekkel találkozik.

Oktatók

Az oktatók a nyitottság és az elfogadás hívei. Szeretik a sokféle embert, akik sokféleképpen tekintenek a kozmetikumokra, azok alapanyagaira, és a kozmetikára. Persze nekik is van értékrendjük: mindannyian elfogultak a természetes kozmetika irányában. Nekünk ezzel van igazi tapasztalatunk, ezeket az anyagokat ismerjük és használjuk elsősorban.

Mégis úgy gondoljuk, senki helyett nincs jogunk dönteni. Így megtanítjuk neked a mesterséges alapanyagokról szóló tudás alapjait, és a kozmetikumok elemzését. Így az iskola elvégzése után bármilyen irányba indulsz, bármilyen kérdéssel szembesülsz, semmi nem lesz teljesen ismeretlen számodra.

Az oktatás során erősen számítunk rád! A kérdéseidtől lesz igazán jó és egyedi ez az iskola. Annak megértésétől, hogy egyetlen kérdés sem hasztalan, és ha megmutatja nekünk, hogy milyen érdekesen gondolkozol, már örülünk neked, és mi igyekszünk a te nyelvedet megismerve válaszolni.

Egyszóval szeretettel várunk téged az új félévben!